Суд у Колораду му забранио кандидатуру

Огласио се Трамп након шокантне одлуке: Бајден је пријетња за демократију!

  • 20.12.2023. 10:11

Врховни суд Колорада прогласио је бившег предсједника Доналда Трампа неподобним за Бијелу кућу, позивајући се на уставни амандман о побуни, и уклонио га са гласачког листића на страначким изборима у тој америчкој држави.

Након ове несвакидашње одлуке, огласио се и сам Трамп, који је својим присталицама поручио да таква одлука суда није усмјерена против њега већ против америчког народа, који неће да ћути.

"Бајден и љевичарски лудаци су очајни у покушају да нас зауставе. Вољни су да прекрше Устав САД-а како до сада то није виђено. Бајден је пријетња за демократију", рекао је Трамп. 

Кад год се ове радикалне демократе окупе донесу неку одлуку против мене, баш им хвала, поручио је Трамп, праћен овацијама.

"Непријатељ хоће да узму моју слободу јер хоће да узму вашу слободу. То им никада нећу дозволити. Хоће да ме ућуткају јер ја никада нећу дозволити да вас ућуткају, и на крају нису они кренули на мене, већ су кренули на вас, а ја им само стојим на путу и увијек ћу им стајати на путу", рекао је Трамп.

Суд у Колораду забранио кандидатуру Трампа за предсједника САД-а!

Суд у Колораду забранио кандидатуру Трампа за предсједника САД-а!

Трампова кампања је саопштила да је пресуда у Колораду "погрешна" и да ће се жалити Врховном суду САД.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: