Hong Kong

Ogroman požar u neboderu, evakuisano oko 130 ljudi

  • Извор: Б92
  • 03.03.2023. 09:07

Oko 130 ljudi evakuisano je noćas iz trgovačke zone u Hong Kongu nakon što je izbio požar u jednom neboderu, saopštila je policija.

U požaru nema nastradalih.

Vatrogasci su rano jutros gasili požar u neboderu i okolnim objektima, a plamen je bio vidljiv sa druge strane luke, objavio je "Reuters".

Svjedoci su potvrdili za britansku agenciju da je požar zahvatio nekoliko gornjih spratova solitera i da se plamen malo proširio na susjedne objekte.

Policija je saopštila da je uzrok požara još nepoznat.

Soliter od 42 sprata je projekat kompanije "Empajer grup" i u njemu se nalaze gradski klub pomoraca, kao i hotel, prema veb stranici kompanije.

Gradski klub pomoraca otvoren je 1967. godine da bi obezbijedio pristupačne cijene smještaja za pomorce koji prolaze kroz Hong Kong.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм