Огромна стијена пала на пут и смрскала камион

  • 07.03.2024. 20:00

У шокантном инциденту који је забиљежен камером, огромна стијена се срушила на аутопут у перуанском округу Сан Матео де Хуанчор, у Хуарочирију, уништавајући неколико возила и потпуно разбијајући један камион. Невјероватан снимак се брзо шири друштвеним мрежама, постајући виралан у кратком временском периоду.

Свједоци овог застрашујућег догађаја могу одахнути с олакшањем јер, упркос великој штети на возилима, није било људских жртава. Возач камиона је преживио овај инцидент што се може описати као чудо или “луда срећа”.

Клизиште није само оштетило возила већ је нанијело и значајну штету инфраструктури овог дијела пута, остављајући уништену дионицу коју су пренијели локални медији, укључујући Ла Република.

Видео, који је забиљежила камера оштећеног камиона, показује силину удара огромне стијене која се срушила на пут, подижући облак прашине и шљунка.

Срушио два бетонска стуба:

Срушио два бетонска стуба: "Ауди" ударио жену на тротоару

Истрага је тренутно у току како би се утврдио тачан узрок клизишта. Постоји сумња да су недавне јаке кише у региону могле допринијети дестабилизацији тла, што је можда довело до одрона.

Погледајте видео који приказује овај драматичан догађај и замислите застрашујућу снагу природе која може у тренутку промијенити пејзаж, и подсјетите се колико је важно бити опрезан приликом путовања кроз планинске путеве, посебно у вријеме екстремних временских услова.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.