Бивша водитељка

Оља Црногорац открила да је трпјела психичко злостављање од бившег момка

  • 25.02.2024. 15:15

Бивша водитељка Оља Црногорац веома је активна на друштвеним мрежама гдје дијели моменте из свог свакодневног живота, али и савјете женама које пролазе кроз исте ситуације као и она.

Оља Црногорац је сада објавила снимак на свом Инстаграм профилу на ком је детаљно описала кроз шта је прошла са једним бившим дечком.

Како је истакла, он ју је психички злостављао, а једном дана се пробудила и само је рекла да је крај, пише Блиц.

– Сваки момак ће покушати да вас промијени, то је неписано правило. Ево мог примјера једног бившег дечка. Упознао ме је дотјерану, сређену, нашминкану, као даму. Временом, јер сам била лабилна, ме је претворио у дјечачића, у старкама и поцијепаним фармеркама. Објаснио ми је, да се ја иначе облачим превише строго, као тетка нека, водао ме је по рејв журкама, и све је то тенденциозно радио да ја изгубим самопоуздање и да ме сруши као личност – рекла је Оља и наставила.

– Ја заљубљена и глупа, на све сам пристајала. Свака моја другарица је за њега била олош, увијек ми је налазио мане… Исмијавао се мојим навикама, то је трајало дуго. Све док се ја нисам пробудила и рекла да је доста. Све смо ми вриједне и посебне баш овакве какве јесмо. Не дозволите да вас један дрипац контролише. Послије тога је долазио на мој стан и плакао. Када схватите да нећете бити са злостављачем, као у мом случају психичким злостављачем, онда само пресечете. Данас нико више не може да ме з***бава и живим живот какав заслужујем са својим партнером – рекла је Оља на снимку који је објавила на свом Инстаграм профилу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина