Oglasila se kompanija

Ostali zarobljeni u hodniku na letu za Zagreb: “Kao da smo taoci”

  • Извор: Агенције
  • 09.01.2023. 11:05

Nekoliko Ryanairovih putnika propustilo je svoj let prošle sedmice nakon što su ostali zaključani u hodniku aerodroma bez prozora i izlaza.

Let iz londonskog Stansteda za Zagreb poletio je bez 23 putnika nakon što su obje strane prolaza bile zaključane, zarobivši unutra putnike, piše britanski The Evening Standard, a prenosi Business Insider.

Ryanairov portparol rekao je za Insider da je došlo do "ljudske greške" zbog čega putnici nisu mogli "izaći kroz vrata predukrcavanja" i nažalost propustili let. 

Devina Raval, jedna od putnica koja je rekla da je bila zarobljena u hodniku, rekla je za MyLondon da se osjećala kao da je "drže za taoca". Insider nije mogao odmah dobiti Raval za komentar.

Ljudi su lupali po zidovima dozivajući pomoć, rekla je Raval za MyLondon. 

"Djeca su plakala i cijelo je mjesto postalo stvarno klaustrofobično. Strah me i pomisliti šta bi se dogodilo da je neko doživio srčani udar ili tako nešto", kaže ona.

Nakon otprilike pola sata jedan od putnika uključio je protivpožarni alarm, upozorivši člana osoblja koji ih je pitao šta rade u hodniku. 

"U tom trenutku sam samo bila šokirana što nisu shvatili da smo tamo. Rečeno nam je da je avion poletio bez nas", dodala je Raval.

Putnici su poslani u obližnji hotel na noćenje i ukrcani na let za Hrvatsku koji je krenuo sljedećeg dana u šest ujutro, piše MyLondon.

"Zbog ljudske greške osoblja na londonskom aerodromu Stansted, mali broj putnika nije mogao izaći kroz vrata predukrcavanja i nažalost propustili su let za Zagreb. Greška je uočena kad je let već poletio", rekao je portparol Ryanaira za Business Insider.

"Ryanair je pogođenim putnicima osigurao noćenje i premjestio ih na sljedeći dostupni let", dodaje se u saopštenju ove kompanije.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм