Virdžinija

Ostavio dijete u automobilu, ubio se kada ga je pronašao mrtvo

  • Извор: Мондо.рс
  • 29.06.2022. 17:02

Velika tragedija dogodila se u američkoj državi Virdžinija kada je muškarac pronašao svoje dijete u užarenom automobilu, a zatim se ubio.

On je u utorak ostavio dijete bez nadzora tri sata dok je bio na poslu, saopštila je policija.

Uzrok smrti muškarca je hitac iz pištolja koji je sam ispalio nedugo pošto je pronašao svoje 18-mjesečno dijete nepomično u automobilu, rekli su zvaničnici, a pronađen je u šumi iza svoje kuće.

"Po dolasku, policija je locirala ljude na prilazu. Vrata automobila su bila otvorena, a unutra prazno dječije sjedište. Dok su ulazili u kuću, zatekli su preminulo 18-mjesečno dijete", rekao je potpukovnik policije Česterfilda Kristofer Hensli.

Kada je policija nastavila da provjerava okolinu kuće, pronašli su odraslog muškarca u šumovitom području iza kuće, sa "očiglednom ranom od vatrenog oružja".

Policija je saopštila da istražuje smrt mališana i da je istraga u preliminarnoj fazi.

Hensli je rekao da je istraga u ovom trenutku pokazala da je "u nekom trenutku tokom dana otac, koji je pronađen mrtav, ostavio dijete u automobilu na određeni period što je prouzrokovalo djetetovu smrt".

Automobil se pregrijao zbog toplotnog talasa u Česterfildu, prema lokalnom izvještaju.

Zvaničnici su rekli da se muškarac, kada je pronašao svog sina mrtvog, vratio kući, unio dijete unutra i upucao se. Djetetova majka i rođaci kontaktirali su policiju, rekavši da je dijete možda u opasnosti jer nije ostavljeno u vrtiću, rekao je Hensli, prenosi "Mondo.rs".

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм