Уништен јој дан

Отишла с властитог вјенчања након што ју је породица осрамотила

  • Извор: Агенције
  • 18.09.2023. 12:48

Дан вјенчања требао би бити један од најбољих у животу младе. Нажалост, једна схрвана новопечена супруга открила је да је њена породица потпуно уништила њен посебан дан дијелећи њене слике с гостима - за што их је изразито замолила да не чине. Али, није то све. Наиме, њена ју је фамилија пред свима називала погрдним именима, преноси "Мирор".

У страху да би њена породица могла помислити да је смијешно приказивати ​​њене понижавајуће слике из млађих дана када је имала вишак килограма и да ће због тога бити исмијавана, истакла је да се такве слике не приказују и нагласила колико би ју то узрујало. Упркос тој молби, њени родитељи су мислили да би то било забавно и рекли су да не би требала бити једина која се забавља на свом вјенчању, али су обећали да неће приказивати ​​такве слике.

Међутим, чини се да нису марили за срећу своје кћери и ишли су против њених жеља, ругајући се њеном пријашњем изгледу, показујући њене слике у купаћем костиму, оне гдје једе нездраву храну и ради смијешне гримасе, непосредно прије него што су одржали своје говоре на велики дан. Да ствар буде гора, слике њеног новог супруга биле су слатке и нису изазвале једнако окрутну реакцију њихових гостију као њене.

"Моје су биле понижавајуће и одвратне у сваком погледу. Сви су се почели смијати. Чинило ми се као да оживљавам трауму из времена кад сам била тинејџерка и људи би ми се смијали, па сам одмах почела плакати" открила је млада у објави на Редиту.

Њен је муж мислио да она плаче од радости док није схватио да су то биле праве сузе туге. Несрећни пар пропустио је већину говора својих породица јер је млада била јако потресена, али чула је како јој је мама додатно погоршала ситуацију откривши њихов злочести надимак за њу док је била тинејџерка.

Открила је да је била кап која је прелила чашу када је њена мама рекла: "Па, сви смо тако срећни што смо овдје. Никада нисмо мислили да ће се госпођа Пиги удати, сви смо мислили да ће сама живјети у јефтиној изнајмљеној кући са све њене четири смрдљиве мачке".

Осјећајући се потпуно јадно, отишла је са забаве док ју је тјешио супруг.

Након кратког времена, њезина породица и пријатељи изашли су ван да је потраже, али шокантно, били су љути на њу.

"Моји су родитељи били бијесни. Викали су на мене јер сам отишла са забаве, говорећи да сам ја крива за све ово јер сам требала само уживати и пустити их да заврше свој говор без такве сцене. Неки од мојих рођака такође су их подржали, због чега сам се осјећала још горе", рекла је млада.

Младожења је разумљиво био љут и запријетио им је да ће их ударити ако не оду.

Млада је рекла да је плакала цијелу ноћ након што је напустила забаву и да је тужна јер јој се родитељи још увијек нису извинили. Њена је објава разбјеснила коментаторе који су стали у њену одбрану.

Један јој је савјетовао да их неко вријеме хладнокрвно игнорише: "Мислим да би се требала одморити од њих, престати с контактом. Они те малтретирају, нису ти подршка и ти не их не требаш. Фамилија би те требала подржавати, охрабривати, а не понижавати те, они су себични. Одмори се, фокусирај се на себе и свог мужа, створи своју будућност без њихове негативности".

Други је љутито упитао:

"Мрзи ли те твоја породица толико или још увијек желе да будеш главна шала у фамилији?', док је трећи додао: "Да је неко бацио пиће на твоју мајку тада и тамо, вјероватно бих аплаудирао. Та грозна вјештица је то апсолутно заслужила".

Многи су јој указивали на њен нови живот и савјетовали је да се фокусира на супруга, а не на породицу.

"Удала си се за невјероватног човјека", рекао је један. "Стао је у твоју одбрану и требала би цијенити тог човјека".

Неко је додао:

"Ваш муж звучи невјероватно. Ако ваша породица нема поштовања према вама, не бих очекивала извињење. То токсично понашање само показује да се осјећају као да нису учинили ништа лоше. Ако размишљате о томе да имате дјецу, у будућности би вјероватно и њих малтретирали", преноси "Далматински".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.