Русија

Откривена нека писма Алексеја Наваљног - споменуо и Трампа

  • Извор: Агенције
  • 20.02.2024. 16:07

Алексеј Наваљни писао је писма током боравка у затвору.

Једном познанику је у јулу написао да нико не може да разумије руски затворски живот ако није био тамо. Додао је у свом црнохуморном стилу: "Али нема ни потребе бити овдје".

Многи детаљи о његовим посљедњим мјесецима, као и околности његове смрти, коју су руске власти објавиле у петак, остају непознати.

Није сасвим јасно чак ни гдје се налази његово тијело.


Коме одговара смрт Наваљног?

Коме одговара смрт Наваљног?

Највећи дио времена Наваљни је био у самици, а утјеху је налазио у књигама. Хвалио се да је прочитао 44 књиге на енглеском у годину дана.

Али пратио је и актуелна дешавања.

Пријатељу и руском фотографу Јевгенију Фелдману рекао је да изборни програм бившег предсједника САД Доналда Трампа изгледа стварно застрашујуће.

"Трамп ће постати предсједник ако здравље предсједника Бајдена буде угрожено", написао је Наваљни из своје затворске ћелије и упитао:

"Зар ова очигледна ствар не забрињава демократе?"

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм