Букурешт

Откривени детаљи ужаса: Александар понио 5 литара бензина да тетку живу запали

  • Извор: Телеграф
  • 07.11.2023. 14:48

Александар П. (33) ухапшен је у понедјељак због сумње да је у јутарњим часовима своју тетку живу запалио у ходнику једне зграде у Букурешту. Жена је преминула од стравичних повреда.

Осумњичени, који је побјегао након злочина, и себи је нанио повреде, због чега је по привођењу хоспитализован. Како се наводи, он је приликом напада задобио опекотине.

Данас се чека одлука судије о притвору, а тужилаштво је тражило притвор до 30 дана.

Први резултати истраге говоре да је Александар данима планирао убиство тетке са којом је, како се вјерује, био у лошим односима због насљедства. На "састанак" је понио балон са пет литара запаљиве течности.

Хаос у Холандији: Покушао да прегази градоначелника!

Хаос у Холандији: Покушао да прегази градоначелника!

Александар се сумњичи да је јуче око 8 часова ујутру дошао у зграду гдје његова тетка живи и чекао ју је на ходнику. Када је жена изашла из стана, измамио ју је испред улаза да попричају. У том тренутку у зграду је улазила млађа комшиница, која је стала да поприча са жртвом. Видно изнервиран, убрзавао је тетку да што прије заврши разговор, те је између њих двоје кренула свађа.

Млађа жена је ушла у улаз и кренула ка свом стану, када је чула вриску испред зграде. Тада је истрчала и још једна комшиница, са намјером да помогну жртви.

Камере су снимиле како Александрова тетка покушава да уђе у улаз и побегне, али је осумњичени обара на под, а потом је полива бензином, шутира, а у следећем тренутку је букнуо пламен.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Запалио тетку јер није хтјела да му препише стан

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Запалио тетку јер није хтјела да му препише стан

Након тога Александар бјежи са места злочина, а полиција га захваљујући снимку брзо идентификује и лоцира.

Иако је имао опекотине по ногама, све вријеме је тврдио да није он убица.

Вјерује се да је са тетком дошао да се расправља око стана који је она наслиједила. 

Упозорење: Узнемирујући садржај

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: