Ovako je Megan izgledala u periodu kada je razmišljala o samoubistvu: "Vidi se koliko je očajna..."

  • 08.03.2021. 14:02

Megan Markl (39) je u intervjuu sa Oprom Vinfri šokirala svet priznanjem da je tokom prve trudnoće razmišljala o samoubistvu.

Vojvotkinja je rekla da je bila potpuno izolovana i usamljena u palati i da je njeno mentalno zdravlje bilo ugroženo dok je nosila Arčija u stomaku.

- Od osoblja sam tražila pomoć, ali su mi rekli da mi ne mogu pomoći - rekla je i dodala da je mužu rekla da više ne želi da bude živa.

Spomenula je i jedan događaj na kojem nije trebalo da bude prisutna, ali je ipak odlučila da ide jer se bojala da će sebi nauditi ako ostane sama kod kuće.

Fotografije s tog događaja se od intervjua šeruju na Tviteru i mnogi se slažu da Megan na slikama "izgleda potpuno slomljeno iza lažnog osmjeha", te da je pogledom "odlutala u drugu dimenziju".

"Sada je sve mnogo jasnije", "Jadna žena, vidi se koliko je očajna", "Sramota šta su radili od njenog života", samo su neki od komentara.

- Samo nisam željela više da budem živa - rekla je Markl u razgovoru sa Oprom Vinfri i dodala:

- To je bila vrlo jasna, stvarna i zastrašujuća konstantna misao. Mislila sam da bi to sve riješilo, za sve.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм