Prizor ledi krv u žilama

Pedofil snimljen kako vuče kofer sa djevojčicom koju je oteo

  • Извор: Агенције
  • 08.07.2023. 14:00

Snimljen je šokantan trenutak kada pedofil vuče kofer sa 12-godišnjom djevojčicom u svoj stan nakon što ju je kidnapovao i rekao joj da će biti njegova "seksualna robinja".

Na snimku, snimljenom u Luzijaniji, u Brazilu, vidi se 42-godišnji Danijel Moraes Bitar kako vuče kofer za sobom nakon što je oteo djevojčicu ispred njene škole 28. juna.

Bitar je oteo dijete sa svojom 22-godišnjom djevojkom Gezijeli Suza Vijeirom, koja ju je uvela u njihov automobil i prislonila joj na lice krpu natopljenu hloroformom dok joj je on prijetio nožem.

Noge su joj tada vezali i zatvorili je u kofer, koji je stavljen u prtljažnik dok su se vozili u šumsko područje kako bi bacili njen mobilni telefon.

Ali Bitar je uhapšen i kasnije priznao da je imao “pedofilske sklonosti” kada je školski drug navodne žrtve pozvao policiju nakon što je bio svjedok užasne otmice.

Djevojčica je pronađena u stanu prekrivena modricama i hemijskim opekotinama sa nogama vezanim lisicama za krevet, saopštila je policija.

Pregledi obavljeni nakon što je spasena takođe su potvrdili da je seksualno zlostavljana.

Detektiv Žoao Giljerme Medeiros rekao je medijima:

“Žrtva je izjavila da je Bitar dodirivao njene intimne dijelove i da je bila primorana da dodiruje njegove genitalije. Djevojčica je rekla da joj je sve vrijeme prijetio i rekao da će biti njegova seksualna robinja. Snimio je i zlostavljanja počinjena nad učenicom i poslao ih svojoj djevojci. Žrtva nam je rekla da je pomenuo Gejzino ime na telefonu.”

Kada se policija prvi put suočila sa Bitarom, on je sve negirao i tvrdio da je djevojčica u njegovom stanu rođaka, ali je kasnije priznao i rekao da je razmišljao o “hemijskoj kastraciji”.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.