Dvoje hospitalizovano

Pet osoba nestalo nakon noćnog izlaska, pronađena tri tijela

  • Izvor: Index.hr
  • 06.03.2023. 08:58

Policija u Velsu je saopštila kako je pronašla tri tijela te dvoje teško povrijeđenih koji su hospitalizovani. Ranije su iz policije zamolili građane da se jave ako imaju korisne informacije o nestanku pet osoba koje su posljednji put viđene u automobilu folksvagen tiguan.

Sofi Ruson (20), Eve Smit (21) i Darsi Ros (21), sve iz Njuporta u Južnom Velsu, posljednji put su viđene tokom noćnog izlaska u Kardifu u noći s petka na subotu. Tri djevojke su se nalazile u društvu dvojice muškaraca, Rafela Džejna (24) i Šanea Loughlina (32), obojica iz Kardifa, koji su takođe prijavljeni kao nestali.

Policija još uvijek nije potvrdila identitet poginulih. 

"Tokom pokušaja lociranja pet osoba koje su prijavljene kao nestale, policajci su pronašli automobil u kojem su posljednji put viđeni, u području St. Melons u Kardifu", rekao je policijski portparol, prenosi Sky News.

"Folksvagen tiguan je pronađen nešto iza ponoći u ponedjeljak. Vjeruje se da je automobil učestvovao u saobraćajnoj nesreći i da je sletio s A48. Troje od onih koji su prijavljeni kao nestali pronađeni su mrtvi, dvoje je prebačeno u bolnicu s teškim povredama", dodao je.

Tagovi: