Osuđen na doživotnu robiju

Plaćeni ubica Čaba Der se ženi u zatvoru

  • Извор: Курир
  • 26.04.2022. 15:47

Plaćeni ubica Čaba Der, koji je u Mađarskoj osuđen na doživotnu robiju, a u Srbiji na kaznu od 40 godina zatvora, odlučio je da se oženi u zatvoru!

Kako prenosi mađarski portal Borsonline.hu, Der koji je poznat i po nadimku "nasmijani ubica", uveliko priprema vjenčanje sa izvjesnom Monikom Sigeti, koju je upoznao pošto je pročitao članak u novinama o njenim mukama sa stambenom mafijom. Navodno, prvo joj je poslao milion forinti, odnosno oko 2.700 evra pomoći kako bi uspjela da otkupi svoju kuću, koju su željeli da joj oduzmu, a potom je ona odlučila da ga posjeti.

- Išla sam na dva ročišta, željela sam lično da mu se zahvalim na podršci. Potom smo počeli da se dopisujem i od tada smo u kontaktu. Između nas se rodila jaka emotivna veza i uskoro ću mu otići u posjetu. Priznao mi je da je zaljubljen i da su mu dani mnogo mirniji od kako je sa mnom. Jednostavno, razvila se jaka emiocija - izjavila je Monika za mađarske medije i potvrdila da je su njih dvoje na korak do braka.

- O vjenčanju smo već razgovarali, Čaba je u jednom od pisama tražio moju ruku - potvrdila je ona.

Buduća supruga Čabe Dera, koji je do sada osuđen za ubistva biznismena u Hrvatskoj i Amsterdamu, kao i ubistvo Nebojše Markovića u Beogradu, izjavila je i da svog budućeg muža ne smatra ubicom.

- On nije ugrožavao žene ili djecu, već samo druge kriminalce - navodno je izjavila ona.

Тагови: