Moskva

Poginuo pokušavajući da spase psa: Prije toga odveo trudnu suprugu Anastasiju u bolnicu

  • 14.04.2021. 16:02

Došlo je do tragedije na sjeveroistoku Moskve, kada se čovjek utopio spašavajući psa.

Kako prenosi mk.ru, tragedija se dogodila oko 18 časova. Tog dana Sergej je planirao da se vidi sa ocem i da zajedno prošetaju psa. Sergej i supruga Anastasija su živjeli u oblasti Otradnoje, a roditelj u Losinoostrovskom. Uzeo je psa i pošao u šetnju do oca. Dvogodišnji španijel, kojeg je u društvu oca prošetao 30-godišnji Sergej, istrčao je na tanak led i pao u vodu.

Pas je pokušao da se izvuče, ali to je bilo van njegove moći. Vlasnik je otišao u pomoć. Skočio je u ledenu vodu. Najvjerovatnije je Sergej ubrzo izgubio kontrolu nad nogama, pa je počeo da se davi. Očevici su pozvali gradske hitne službe. Do tada su Sergej i njegov ljubimac otišli ​​na dno. Tijela su izvučena nakon nekoliko sati.

Supruga preminulog, 31-godišnja Anastasija, pozvala je svog tasta, pred čijim se očima sve dogodilo. Tog dana je Sergej odveo suprugu u bolnicu - ona ​​je u sedmom mjesecu trudnoće i očekuje dječaka. Par se vjenčao 2016. godine i dugo su maštali o bebi.

Uveče je planirao da se vrati u bolnicu i donese stvari svojoj ženi. Pokojnik je po zanimanju bio ekolog.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)