Осуђен на доживотну робију

Полицајац сексуално злостављао малољетнице путем популарне апликације

  • Извор: Танјуг
  • 23.05.2024. 21:42

Луис Едвардс, бивши полицајац у јужном Велсу, данас је изгубио жалбу на пресуду доживотне затворске казне због сексуалног злостављања малољетница.

Едвардс је користио мрежу Снепчет да намами дјевојчице, а признао је да је починио више од 100 сексуалних деликата над дјецом и осуђен је на најмање 12 година затвора.

Затворен је прошле године, али су његови адвокати на данашњем рочишту тврдили да је одлука судије да осуди Едвардса на доживотну казну била погрешна, преноси Скај њуз.

Троје судија Апелационог суда одбацило је жалбу 24-годишњег бившег полицајца, а судија Меј је рекла да се чини да Едвардс има “перверзни сексуални интерес за младе дјевојке”.

– У овим околностима можемо разумјети став судије да је немогуће закључити када и да ли ће ризик који подносилац представља престати – нагласила је она.

Суду у Кардифу је током саслушања прошлог октобра речено да је Едвардс користио лажне Снепчет налоге, представљајући се као 14-годишњи дјечак, да би намамио више од 200 дјевојчица између 10 и 16 година.

Едвардс је тражио од многих својих жртава неприличне слике у школској униформи и уцјењивао многе младе дјевојке, пријетећи да ће објавити њихове фотографије или повриједити њихове породице како би их натјерао да сарађују.

Бивши полицајац одбио је да присуствује изрицању пресуде, а није присуствовао ни данашњем жалбеном рочишту.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: Наша Српска (Р)

    У емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.