Uznemirujući snimak

Policajci oborili čovjeka, krenula mu krv iz glave

  • 05.06.2020. 09:34

Protesti zbog brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu traju već deseti dan, a sinoć u gradu Bafalo u saveznoj državi Njujok došlo do novog incidenta.

Dva policajca su gurnula palicom jednog demonstranta, nakon čega je on pao na zemlju i zatim su prošli pored njega.

Rojters prenosi da se na video snimcima lokalne radio stanice čuje zvuk lomljenja sličan pucanju kostiju, a potom se i vidi da oboreni demonstrant krvari iz glave.

Vidi se kako kordon nastavlja da se kreće, a policajac koji je udario demonstranta prijeteći se naginje nad njim sve dok ga kolega ne odvuče za ruku i povede dalje.

Čuje se kako neko poziva hitnu pomoć, a lokalni radio je u svom izvještaju potvrdio da je hitna pomoć u međuvremenu stigla, pomogla da se povrijeđeni čovek unese u vozilo i kasnije objavila da je on zbrinut i da se nalazi u stabilnom stanju.

Dvojica policajaca su suspendovani bez plate

Snimak iz Bafala izazvao je bijes na društvenim mrežama, gdje su mnogi osudili potez policajaca.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм