Сада тужи њих

Полицајка Алиса Бјрактаревић ометала истрагу, колеге објавиле њену голишаву фотку

  • Извор: Агенције
  • 02.03.2024. 16:30

Полицајка из Бронкса, врло занимљивог имена и презимена, Алиса Бајрактаревић (34), доспјела је у жижу јавности прошле године након што је покушала да спријечи колеге да ухапсе њеног наводног дечка, иначе дилера дроге.

Због ометања рада полиције, Алиса је суспендована, а годину дана касније, она тужи одјељење.

И то због њене наге фотографије, коју је један од колега прослиједио у групу, након хапшења њеног наводног момка.

Наиме, Алиса се придружила одјељењу 2012. године и током кратког периода се забављала са поручником Марком Ривером, ком је послала своју фотографију у топлесу.

Како наводи у својој тужби, Ривера је након сазнања да је Барјактаревићева суспендована подијелио њену фотографију са осталим колегама, која наравно није остала само у том дописивању.


Снимак удеса из БиХ постао виралан: Шта је покушао, ни сам не зна

Снимак удеса из БиХ постао виралан: Шта је покушао, ни сам не зна

Поред порука, колеге су дијелиле њене личне податке, као што је адреса њених родитеља, тврди она.

"Радиш ствари са повјерењем. Дванаест година су одлучили да ово задрже на свом телефону? Шири се попут шумског пожара", додала је.

Иначе, за фотографију је сазнала тако што јој је синдикални делегат рекао да ју је пензионисани официр послао на групно ћаскање, а затим је скоро свакодневно добијала поруке од колега које су то видјеле или чуле.

Сада од града, Ривере и другог надзорника, за кога тврди да ју је сексуално узнемиравао 2017. године, тражи неодређену штету, додајући да је одувијек жељела да буде полицајац и да жели да њене колеге схвате утицај њихових поступака преноси "Пост".


Снимљени у жестоком полном односу на мотору усред вожње

Снимљени у жестоком полном односу на мотору усред вожње

Градско правосуђе је саопштило да ће размотрити тужбу. Полиција Њујорка је одбила да коментарише тужбу, али је рекла да "не толерише дискриминацију или сексуално узнемиравање у било ком облику и да је посвећена радном окружењу које поштује разнолику радну снагу“.

Иначе, Бајрактаревићева је у парници инсистирала да њен наводни момак није дилер дроге, али је суспендована на 30 дана без плате и наложено јој је да престане да се дружи с њим након истраге полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?