Објављени нови снимци

Полиција упуцала киднаповану дјевојчицу док је јурила ка њима по помоћ УЗНЕМИРУЈУЋЕ

  • Извор: Телеграф
  • 02.04.2024. 17:36

Дјевојчицу (15), која је била киднапована, упуцали су амерички полицајци у тренутку док је ишла ка њима молећи за помоћ.

Савана Грицијано, коју је киднаповао отац, полицајци су убили 27. септембра 2022. године, док их је један од колега молио да престану да пуцају, показују новообјављени снимци.

На снимку се види како дјевојчица слуша инструкције полиције и полако се, четвороношке, креће дуж ауто-пута у Калифорнији када почињу да одјекују пуцњи.

Чује се и како полицајац, који је потражио заклон иза возила виче: "Престаните да пуцате у њу. Он је у колима, престаните, она је уреду, он је у колима. Престаните!"

Расте број погинулих у пожару у ноћном клубу

Расте број погинулих у пожару у ноћном клубу

Полицајци су претходно тврдили да је Савана упуцана јер је носила тактичку опрему и отворила ватру на њих, али се на снимку јасно види да је дјевојчица била ненаоружана.

Савану је био отео њен отац Ентони Џон Грациано, који је претходно убио своју бившу супругу Трејси Мартинез.

Потресни снимак пуцњаве објављен је у понедјељак након што су га новинари затражили у складу са Законом о јавним евиденцијама Калифорније.

Медији подсјећају да је за дјевојчицом издат Амбер алерт када је њена мајка Трејси убијена. Полицајци су брзо реаговали када је цивил примијетио оца и кћерку и покушали су да зауставе возило Ентонија Грацијана нешто прије 11 сати. Тада је Ентони на њих пуцао из полуаутоматског оружја, рекли су званичници шерифовог одјељења.

Ухапшени осумњичени за бацање бомбе на кућу начелника Општине Стари Град

Ухапшени осумњичени за бацање бомбе на кућу начелника Општине Стари Град

Патроле су пратиле возило око 80 километара, док је отац наставио да пуца на њих прије него што је Грацијано покушао и није успио да протјера своје возило преко насипа. Полиција је тада тврдила да је и Савана можда пуцала из возила.

Ентони је возило зауставио поред ауто-пута, на око 100 километара од Лос Анђелеса.

Недавно објављени снимак укључује камеру из хеликоптера шерифовог одјељења и показује како Грацијано покушава да иде у рикверц на путу док поново пуца.

Тада се може видјети како Савана излази из аута, и чује се како један полицајац каже преко радија: "Дјевојка је напољу, дјевојка је напољу. Она је на страни сувозача."

Савана је прво у чучњу, али почиње брзо да се креће ка полицајцима када одједном одјекне пуцањ...

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.