Maja Mia Janeska

Popularna influenserka i šminkerka Maja Mia pronađena mrtva

 • Извор: Независне
 • 05.12.2022. 16:50

Popularna šminkerka i influenserka Maja Mia Janeska, porijeklom iz Ohrida, navodno je pronađena mrtva u Africi, javili su lokalni i domaći mediji.

Nema više zvaničnih informacija i detalja, osim objave njenog bivšeg dečka u tamošnjim medijima, navodi makedonski "Večer".

Vijest o smrti Janeske saopštio je njen bivši momak Omi Dimpoz, s kojim se zabavljala 2020, prenosi MSN.com.

Dimpoz se oglasio na svojim nalozima na društvenim mrežama gdje je objavio nekoliko fotografija snimljenih zajedno sa Majom i napisao: "Počivaj u miru, ljubavi moja."

Maja je takođe izlazila sa tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je takođe objavio vijest o smrti na svojim nalozima na društvenim medijima.

Od nje se opraštaju i njeni najmiliji, putem društvenih mreža na kojima se navodi niz informacija i pretpostavki o tome šta se dogodilo Janeskoj.

Za sada se ne navode razlozi smrti, iako postoje razne spekulacije.

Maja je rođena u Makedoniji, ali je živjela u Tanzaniji više od jedne decenije. Izvještaji kažu da je živjela u Južnoj Africi prije smrti.

Međutim, još uvijek je misterija šta se tačno dogodilo.

Maja Mia je nedavno bila u centru pažnje javnosti u Sjevernoj Makedoniji nakon što su fotografije sa njom objavili aktuelni političari, među kojima su ministar spoljnih poslova Bujar Osmani i bivši ministar zdravlja Venko Filipče.

U objavama koje je takođe podijelila, ona je navela da se raduje produbljivanju saradnje između svoje dvije domovine, Sjeverne Makedonije i Južne Afrike, navodi "Večer".

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

 • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  Серија: Ред Рок (16+) (Р)