Ужас у Индији

Посвађао се са женом па из освете пустио змију, она усмртила дијете (2)

  • Извор: Блиц
  • 24.11.2023. 14:25

Мушкарац из Индије налази се у затвору под оптужбом да је убио жену и двогодишњу кћерку пуштајући кобру у њихову собу.

Инцидент се догодио у једном селу у округу Гањам у Одиши.

Локални медији преносе да се мушкарац (25) посвађао са супругом (23) са којом има кћерку. НДТВ наводи да је наводно купио кобру од дресера змија рекавши да ће је користити у вјерске сврхе.

Ганеш је 6. октобра наводно пустио змију из пластичне тегле у соби у којој су спавале његова супруга и кћерка. Обе су пронађене мртве са траговима уједа змије следећег јутра док је отац тврдио да је спавао у другој соби.

Ухапшен мушкарац у Мостару, нашли  арсенал оружја

Ухапшен мушкарац у Мостару, нашли арсенал оружја

Таст га оптужио за убиство

Комшијама је рекао да је змија ушла у кућу и ујела његову жену и дијете. Мјештани су убили змију и одвезли мајку и кћерку у оближњу болницу гд‌је су проглашене мртвим.

Полицијски надзорник Гањама рекао је да мушкарца таст одмах оптужио за убиство. Почела је истрага и полиција је испитивала хатарере змија у локалном подручју, преноси Дејли Мејл.

Бизарно наранџасто створење збунило научнике

Бизарно наранџасто створење збунило научнике

Мушкарац је у почетку негирао оптужбе, али је на крају признао злочине на испитивању, саопштила је полиција.

– Оптужени је ухапшен мјесец дана након инцидента јер је било кашњења у прикупљању доказа против њега. Добили смо и обдукциони извјештај који јасно указује да се смрт мајке и кћерке догодила касно 6. октобра увече. То је изазвало сумњу како је рептил могао да остане у истој просторији до јутра неколико сати након што их је угризао. Током испитивања је негирао оптужбе, а касније је тврдио да је змија можда сама ушла у просторију, али је на крају признао да је починио злочин – наводи начелник полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.