Пет година није изашао из куће

Преминуо један од најдебљих људи на свијету

  • Извор: Блиц
  • 25.11.2023. 17:34

Леонид Андрејев (60) из Русије, који је имао скоро 300 килограма, умро је након што је био заглављен у свом дому пет година.

Рус који је био тежак 280 килограма, умро је од срчаног удара, упркос томе што је покушавао да смрша.

Комшије су га 17. новембра пронашле беживотног у кревету у који је био прикован годинама. Како се наводи, смрт је наступила само дан након што је локалним медијима открио своје планове за мршављење.

Килограми су се просто лијепили за њега

Како је рекао том приликом, у великој мјери је смањио оброке и да сада за ручак има само шољицу лагане супе. 

"Покушао сам да изгубим барем мало килограма - мање сам јео и избјегавао сам брашно“, рекао је.

Том приликом, испричао је и своју рутину која га је довела до бројних килограма. 

"Ујутро устанем, кувам храну, једем мало, гледам ТВ. Јео сам кашу, масну и тешку, лепиње, кромпир, хљеб, вјероватно сам се тако угојио“, причао је он том приликом.

Љекари су рекли да је преминуо од срчаног удара, вјероватно од посљедица напрезања изазваног вишком килограма. У прошлости, упозоравали су га како мора да изгуби најмање око 50 килограма како би поново имао шансу да живи нормалним животом.

Прије борбе са гојазношћу, био је спортиста који је тежио око 70 килограма, водио је сопствену фарму и учествовао у активностима попут лова и жетве.

Муке са килажом почеле након војске

Његове муке су почеле након што је напустио каријеру у војсци, након чега је за само три мјесеца добио 30 килограма. Након тога, почео је само да се гоји. Године 2018. морао је да напусти посао и почео је да живи свој повучени живот на софи, гледајући телевизију по цијели дан.

Највећа жеља му је била, како је рекао, да промијени начин живота, смрша и пресели се у град, преноси Блиц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: