Pretvarao se kao taksista i kupio žene iz izlaska, pa ih si***ao

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2023. 16:59

Šokantan video prikazuje trenutak kada se seksualna zvijer pretvara da je taksista da bi pokupila ženu u noćnom izlasku prije nego što je otme i siluje, dok je on u zatvoru na 18 godina.

Juseab Voldeab, 27, namamio je ženu u svoje vozilo tako što je zaustavio i ponudio joj da je ostavi kući nakon noćnog izlaska. Međutim, nakon što se onesvijesti u njegovom vozilu, Voldeab je vraća u svoju kuću i siluje je.

Policija je danas objavila snimak 'pokupljanja' pošto je Voldeb osuđen na 18 godina zatvora nakon što ga je porota proglasila krivim za dvije tačke za silovanje i jednu za otmicu.

Sud u Plimutu čuo je kako je žrtva, žena u svojim 20-im godinama, bila napolju sa prijateljima u nedelju 24. aprila prošle godine uveče.

Nakon nekoliko sati opijanja u barovima, a zatim kod prijatelja, krenula je sama kući u ranim jutarnjim satima sljedećeg jutra.

CCTV koje su dobili detektivi prikazuje žrtvu, koja je bila u teškom alkoholu, kako se spotiče duž trotoara prije nego što je pored nje prošla Ford Fiesta sa troja vrata, registrovana na Voldeab, dok šeta Union Streetom u Plimutu u Devonu.

Na daljem snimku se vidi kako isto vozilo zaustavlja ulicu Oktagon i parkira se dok on posmatra žrtvu kako hoda ulicom.

Ne znajući za automobil, žrtva nastavlja da hoda prema Devonportu. Nakon kratkog čekanja, vozilo se okreće i nastavlja niz Union Street u istom pravcu kao i žrtva.

Oko 4 sata ujutro vidi se da se vozač zaustavlja pored žrtve. Tada se Voldeab predstavio kao taksista i ponudio da je odveze kući.

Žrtva se vidi kako ulazi na suvozačevo sjedište dok vozilo počinje da se kreće prije nego što je imala priliku da zatvori vrata.

Plimouth Crovn Court je čuo kako tokom ovog putovanja; žrtva se onesvijestila od intoksikacije.

Voldeab je zatim odvezao žrtvu na njegovu kućnu adresu u ulici Vilton i stavio žrtvu na svoj krevet gdje je nastavio da je siluje prije nego što izađe iz sobe. Žrtva, vidjeći ovo kao šansu da pobjegne, bježi iz kuće.

Kada se žena vratila na svoju adresu, poslala je poruku prijatelju za pomoć gdje je otkrila šta joj se dogodilo.

Žrtva je istog dana kontaktirala policiju rekavši da nema pojma ko je muškarac niti da se sjeća adrese na kojoj ju je odveo.

Policijska istraga je zatim dovela do hapšenja Voldeaba sljedećeg dana. Nakon toga je optužen i određen mu je pritvor.

Govoreći nakon izricanja presude, DS Kris Kinski iz istražnog tima seksualnih prestupa rekao je: „Ovo je bio zaista užasan i uznemirujući zločin.

„Voldeab je mogao da vidi da je žrtva ranjiva jer je bila u alkoholisanom stanju. On je to u potpunosti iskoristio u svoju korist kada joj je te noći prišao. Vjerujemo da je lutao ulicama tražeći žrtvu prije nego što ju je primijetio.

image1

ATV u Donjecku: "Pozdrav za prijatelje iz Republike Srpske, Ahmat sila"

image2

Žarko se kupa zimi, ljeto ne podnosi nikako

image3

Ošamarila snaju zbog DNK rezultata

image4

Branislav ima 42 godine, a nijednu godinu staža

„Želim da se zahvalim žrtvi na njenoj nevjerovatnoj hrabrosti kada je izašla i prijavila nam ovo.

„Znamo da ovo nije bio lak zadatak i da se bojala da joj ne povjeruju, međutim, mi sve izvještaje ove prirode shvatamo izuzetno ozbiljno i svim srcem smo posvećeni podršci žrtvama seksualnog zlostavljanja.

„Ne sumnjam da će ono što se dogodilo te noći ostati sa žrtvom zauvijek. Nadam se da će joj ova presuda donijeti osjećaj zatvorenosti kako bi mogla da nastavi sa istom hrabrošću i odlučnošću koju je pokazala tokom ovog procesa.

„Apelovali bismo na svakog ko pati u tišini da se javi. Kao što pokazuje ovaj slučaj, verovaće vam se i podržati vas, a mi ćemo zajedno pozvati prestupnike da odgovaraju za svoje zločine.'

Rebeka Saterlend, viši krunski tužilac za CPS South Vest, rekla je: „Ovo je bio šokantan slučaj u kome je optuženi namjerno gađao i oteo usamljenu, ranjivu mladu ženu prije nego što ju je podvrgnuo užasnom napadu.

„Voldeab se izjasnio da nije kriv za kidnapovanje i dvije tačke za silovanje, ali zahvaljujući odličnom radu policijskog istražnog tima i hrabrosti žrtve koja je ispričala svoju priču, CPS je uspio da izgradi ubjedljiv slučaj koji je video da je porota osudila sve tri optužbe.

„CPS blisko sarađuje sa našim partnerima u policiji na razvijanju bližeg zajedničkog rada na istragama silovanja kako bi se povećao broj uspješnih krivičnih gonjenja i ostvarila pravda za žrtve.


„Želimo da svaka žrtva ima poverenja da će njihov slučaj biti u potpunosti istražen od strane policije i da će, u svakom slučaju gdje su naši pravni testovi ispunjeni, krunsko tužilaštvo podići optužnicu i krivično goniti.“


Тагови: