Краљевска породица у жижи јавности

Принц Вилијам на сахрани човјека за ког се тврдило да је љубавник Кејт Мидлтон

  • Извор: Жена Блиц
  • 13.03.2024. 14:32

Међу бројним теоријама завјере о Кејт Мидлтон које опсједају друштвене мреже, појавила се она у којој се тврди да је принцеза од Велса имала аферу са Томасом Кингстоном.

Ријеч је о члану краљевске породице, који је преминуо 25. фебруара, у 45. години.

Та теорија је и нажалост доказ колико су ствари отишле далеко. Околности су биле такве да је у тренутку када се увелико писало о тој “тврдњи”, организована сахрана супруга Лејди Габријеле Виндзор. Принц Вилијам био је на том догађају.

Јуче је одржана сахрана Томаса Кингстона, а датум је одабран јер се 12. марта прије девет година десило прво његово појављивање у јавности са супругом.

Око 140 чланова породице и пријатеља присуствовало је јуче служби у Краљевској капели Палати Свети Џејмс у Лондону. Уз Лејди Габријелу Виндзор били су њени родитељи принцеза и принц од Кента.

Томас Кингстон пронађен је мртав у дому својих родитеља у Котсволдсу, у истрази се сазнало да је умро од “трауматске ране на главу”. У близини његовог тијела пронађен је пиштољ.

Краљ Чарлс није се појавио на сахрани због здравстевних разлога (болује од рака), како ни краљица Камила која је била на пријему Жене свијета у Бакингемској палате.

Принц Вилијам био је на посљедњем испраћају Тома Кинстона чије је тијело најприје изнијето из капеле Кенсингтонске палате, у пратњи уже породице, за једночасовну службу. Услиједила је затим кремација у палати Светог Џејмса.

У саопштењу које је Палата дала недуго након смрти Кингстона његова супруга га је описала као “изузетног човјека који је обасјао животе свих који су га познавали”.

Краљ и краљица послали су своје “најискреније мисли и молитве” његовој породици.

Како се писало, та трагедија погодила је Кејт и Вилијама који су пружили подршку Лејди Габријели Виндзор која не обавља дужности, али је важна чланица породице.

Теорија завјере која је кулминација свих осталих теорија гласи: Кејт Мидлтон је чекала дијете са Томасом Кингстоном, који је 2011. био у вези са њеном сестром Пипом Мидлтон. Након те везе био је у сталном контаку са принцезом којој је послало поруке подршке након операције абдомена (16. јануар, Лондон).

Та теорија највећа је афера која је задесила Кејт Мидлтон и принца Вилијама који су у браку од 2011. и имају троје дјеце, Шарлот, Џорџа и Луја

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм