Краљевска породица

Принц Вилијам проговорио о здравственом стању Кејт Мидлтон

  • Извор: Магазин новости
  • 10.05.2024. 15:34

Принц Вилијам (41), стигао је данас у луку Свете Мери гдје је наставио са својим обавезама.

Принц од Велса разговарао је о здрављу своје супруге током посјете једној болници, те је први пут открио како је Кејт Мидлтон.

- Добро је - кратко је рекао Вилијам о здравстевном стању Кејт Мидлтон.

Подсјетимо, у емотивној видео поруци, снимљеној у Виндзору крајем марта, Кејт Мидлтон је открила је да има рак.

- Добро сам и сваким даном постајем све јача, фокусирам се на ствари које ће ми помоћи да се излијечим. То што имам Вилијама поред мене такође је велика подршка и утјеха. Као и љубав, подршка и доброта коју су показали многи од вас. То нам обома значи много.

Кејт је рак откривен тек након што је у јануару подвргнута великој операцији абдомена на Лондонској клиници. Кенсингтонска палата је саопштила да неће дијелити детаље о томе какву врсту рака принцеза има, нити у којој је фази рака и замолила је људе да не спекулишу.

- Вилијам је изузетно поносан на своју супругу због храбрости и снаге коју је показала не само у тренутку приче о раку, већ од почетка године. Сада је више него икад усредсређен на то да његова жена има приватност која јој је потребна да се потпуно опорави и да су његова дјеца заштићена - рекао је извор.

Наводи се и да је требало доста времена да се обоје саберу и опораве од вијести које нису нимало лаке за схватање. Такође, велики задатак је био рећи њиховој дјеци шокантну вијест.

(Дејли Мејл)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм