Oružani incident

Problem koji se otrgao kontroli: Šestogodišnjak u SAD-u ponio pištolj u školu i prijetio drugarici

  • Извор: Кликс
  • 19.02.2023. 08:52

Majka šestogodišnjeg dječaka uhapšena je u SAD-u nakon što je njen sin donio pištolj u osnovnu školu u Virdžiniji. To je posljednji ovakav incident u nekoj američkoj državi, no problem im nije stran s obzirom na to da je sličnih slučajeva i ranije bilo.

Policija je u četvrtak popodne pozvana u osnovnu školu Little Creek u gradu Norfolk, gdje im je osoblje dalo pištolj. Niko nije povrijeđen, ali jedna majka kaže da je dječak prijetio da će pucati na njenu kćerku na času.

Žena je za prijetnju saznala tek od drugog roditelja. Kćerka joj to nije rekla jer je mislila da bi mogla upasti u nevolju. Djevojčica je rekla da je po povratku iz škole otišla u svoju spavaću sobu "i pokušala da se igra, ali nije mogla".

Dječakova majka je u petak optužena da je doprinijela delikvenciji maloljetnika i dozvolila djeci pristup napunjenom vatrenom oružju. BBC je ne imenuje kako bi zaštitio identitet djeteta, prenosi Klix.

Prošlog mjeseca još jedan šestogodišnjak pucao je i ranio svoju učiteljicu. On je donio pištolj u razred u Newport Newsu u Virdžiniji, a incident je gotovo imao fatalne posljedice. 25-godišnja Abby Zwerner, koja sada tuži okrug koji vodi osnovnu školu Richneck, bila je teško povrijeđena.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.