Tuga

Pronašla sina mrtvog pa preminula tri dana kasnije od tuge

  • Извор: Мондо.рс
  • 25.11.2022. 14:17

U australijskom gradiću Kuber Pidi dogodila se nezapamćena tragedija kada je Elizabet Ilić pronašla tijelo mrtvog sina Gorana Ilića (34) i umrla samo tri dana kasnije od tuge.

Ilić, 34-godišnji muškarac srpskog porijekla, preminuo je 12. novembra.

Bio je omiljen mještanin u malom južnoaustralijskom gradu, 850 kilometara sjeverno od Adelaide, sa samo 2.000 stanovnika, navode lokalne novine "Coober Pedy Regional Times".

"Imao je prirodan šarm, bio je lijepo vaspitan i pristojan", navode njegove komšije.

Uzrok njegove smrti nije saopšten. Samo tri dana nakon njegove smrti, mjesto je potresla smrt njegove majke.

"U ranim jutarnjim satima, Elizabet Ilić se probudila sa bolovima u grudima i pozvala svoje prijatelje u pomoć. Pozvali su hitnu pomoć, ali je umrla u bolnici nekoliko sati kasnije. Elizabet Ilić je imala istoriju srčanih problema i vjeruje se da je uzrok srčanog udara bila tuga zbog smrti njenog sina", zaključuju komšije, prenosi "Mondo".

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм