Принцеза од Велса

Прво оглашавање Кејт Мидлтон на Инстаграму откад је саопштила да има рак

  • Извор: Индекс
  • 26.04.2024. 10:02

Принц Луис слави шести рођендан, а тим поводом на службеном Инстаграм профилу принцезе и принца од Велса објављен је његов портрет.

Портрет је снимила принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, а то је и прва њена објава од саопштења да јој је дијагностикован рак.

- Сретан 6. рођендан принцу Луису! Хвала вам на свим лијепим жељама - стоји у опису.

Подсјетимо, Кејт Мидлтон је за Дан мајки објавила заједничку фотографију са својом дјецом, принчевима Џорџом и Луисом те принцезом Шарлот, а фотографија је подигла велику прашину због бројних уређених детаља. Након што су свјетске медијске агенције повукле фотографију, признала је да је фотограија фотошопирана те се извинила због хаоса који је створила. Недуго након тога Кејт је објавила вијест о дијагнози.

Иначе, Кејт је у ранијим интервјуима открила како рођендане своје дјеце слави тачно у поноћ и да им увијек припреми торту, а многи се питају хоће ли ове године моћи одржати традицију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм