Принцеза од Велса

Прво оглашавање Кејт Мидлтон након што је открила да има рак

  • Извор: Агенције
  • 24.03.2024. 09:52

Принц и принцеза од Велса, Вилијам и Кејт, дирнути су порукама које су добили након што је Кејт саопштила да јој је дијагностикован рак, саопштио је данас портпарол Кенсингтонске палате.

Додаје се да су захвални на томе што је јавност разумјела њихов захтјев за приватношћу. 

Принцеза од Велса Кејт у петак је објавила видео-поруку у којој је саопштила да јој је дијагностикован рак док је била подвргнута великој операцији абдомена на лондонској клиници почетком године.

Кејт Мидлтон има рак: Вијест саопштила у емотивној поруци

Кејт Мидлтон има рак: Вијест саопштила у емотивној поруци

Кејт је посљедњи пут виђена на званичној краљевској служби за Божић, када је са остатком породице ишла у цркву у Сандрингему. У јануару је примљена у болницу на двије недјеље и очекивало се да ће се опорављати неколико мјесеци.

Њено непојављивање у јавности подстакло је гласине о њеном здрављу, које су се само погоршале када је објавила породичну слику поводом Дана мајки, гдје је Кејт била окружена са троје дјеце. Након што се показало да је слика дигитално измијењена, Кејт се лично извинила због уређивања слике, али оригинална фотографија никада није објављена.

Хари и Меган упутили поруку подршке принцези Кејт

Хари и Меган упутили поруку подршке принцези Кејт

Она и Вилијам су тада примијећени у радњи на фарми у Виндзору, што је изазвало необичне спекулације да ју је замијенио двојник.

Принцеза је, међутим, истакла да је добро, да је сваки дан све јача и да се фокусира на ствари које ће јој помоћи да се излијечи, затраживши приватност како би омогућила породици да се носи са њеним стањем.

"Надамо се да ћете разумјети да нам, као породици, сада треба мало времена, простора и приватности док завршим свој третман. Мој рад ми је увијек доносио осјећај испуњености и радујем се што ћу се вратити када будем могла, али за сада морам да се фокусирам на потпуни опоравак", рекла је Кејт.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм