Црква Џоела Остина

Пуцала у цркви па убијена: Петогодишњак критично

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 07:14

Двије особе су рањене, међу њима и петогодишњи дјечак који је у критичном стању, након што је жена одјевена у мантил отворила ватру из пиштоља у великој цркви ТВ звијезде-проповједника у Тексасу, Џоела Остина.

Рањени су петогодишњи дјечак и мушкарац стар 57 година.

Дјечак је превезен у локалну дјечју болницу у Хјустону, док је мушкарац у стабилном стању, а погођен је у кук.

Двојица полицајца, који нису били на дужности, а радили су као обезбјеђење у цркви, узвратили су ватру и убили жену нападача, преноси АП.

До инцидента је дошло јуче нешто прије 14 сати у граду Хјустону, када је жена ушла у велику цркву Лејквуд, која може да прими 16.000 људи.

АП додаје да су детаљи сукоба у цркви нејасни, као и да полиција није објавила идентитет жене нападача нити могући мотив.

Шеф полиције Хјустона Трој Финер изјавио је да је "трагедија могла да буде много гора" да се двојица полицајаца нису супротставили жени.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином