Предсједник Русије

Путин: Морали смо да бранимо свој народ и будућност војним путем

  • Извор: Спутник Србија
  • 04.04.2024. 14:05

Русија се нашла у таквом положају да је морала да брани своје интересе војним путем, изјавио је руски председник Владимир Путин на конгресу Савеза самосталних синдиката Русије.

- Сви разумију услове у којима живимо. Земља је присиљена да брани своје интересе војним путем, свој народ, своју будућност, свој суверенитет. Овде нема ниједне сувишне ријечи - рекао је Путин.

Како је истакао, главни циљ оних који су наручили терористички напад у Крокусу био је да се наруши јединство руског друштва.

По његовим ријечима, јединство руског мултинационалног друштва је најважнији услов за успјех Русије.

- Русија не може бити мета терористичких напада исламских фундаменталиста. Имамо државу која показује јединствен примјер међувјерске хармоније и јединства, међурелигијског јединства, међунационалног јединства - рекао је Путин.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм