Orlando

Ranio dva policajac pa se zabarikadirao u hotel

  • Извор: Агенције
  • 06.08.2023. 03:00

Pripadnici interventne policijske jedinice na Floridi, nekoliko sati nakon napada u kome su ranjena dvojica policajaca, ubili su osumnjičenog.

Muškarac koji je ranio dvojicu policajaca pobjegao je i zabarikadirao se u hotelu u turističkom okrugu Orlanda, saopštili su zvaničnici policije, prenosi AP.

U saopštenju je potvrđeno da su policijski službenici Orlanda zaustavili sumnjivo vozilo u petak oko 23 sata u okviru istrage o ubistvu u Majamiju, ali osumnjičeni je potegao oružje i otvorio vatru na njih.

Avgust posebno težak za one iz kolone: Tuga ne prolazi, sjećanja ostaju

Avgust posebno težak za one iz kolone: Tuga ne prolazi, sjećanja ostaju

Poslije pucnjave na policajce osumnjičeni je oteo jedno vozilo, a policija je krenula u potjeru, ali nije uspjela da ga uhvati.

Skoro sedam sati kasnije, policajci su ušli u trag osumnjičenom koji se zabarikadirao u hotelu Holidej In u turističkom kvartu u Orlandu.

S obzirom da je napadač odbio da se preda gosti hotela su evakuisani, a osumnjičeni je nastavio da puca na policajce koji su uzvratili vatru i likvidirali ga, rekao je šef policije Orlanda Erik Smit na konferenciji za novinare.

"Pijavica“ u Jadranskom moru

Ranjeni policajci, koji nisu odmah identifikovani, prevezeni su u regionalni medicinski centar Orlando gdje im je pružena medicinska pomoć, a prema riječima zvaničnika bolnice očekuje se da će se potpuno oporaviti.

"Ovo je tužan dan za naše odjeljenje. Ovi policajci svakodnevno štite našu zajednicu", rekao je Smit.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм