Mediji

Razvodi se Donald Tramp?

  • Извор: Б92
  • 05.04.2023. 11:56

Donaldu Trampu počelo je suđenje u Njujorku, a čini se da bivši američki predsjednik ima i problema u braku.

Tramp se suočava s 34 tačke optužnice u vezi s prevarom oko tajnog novca koji je navodno plaćao za prikrivanje vanbračnih veza te ga optužuju da je pornozvijezdi Stormi Daniels uplatio novac za njeno ćutanje o odnosu s njim uoči njegove kandidature na predsjedničkim izborima 2016. godine. Njihova navodna afera odvijala se tokom predsjedničke kampanje 2016. godine, dok je njegova žena Melanija Tramp bila trudna.

Iako je na početku izvor blizak porodici rekao kako je Melanija uz supruga, čini se da supružnici žive potpuno odvojeno. Izvori za Miror kažu kako Donald i Melanija žive odvojeno te se vjeruje da bi mogli da se razvedu, a svemu tome doprinosi činjenica da Melanija nije dala javnu podršku suprugu dok je on bio na suđenju.

Konačno objavljene sve tačke optužnice protiv Trampa

Konačno objavljene sve tačke optužnice protiv Trampa

"Njihovi putevi se jedva ukrštaju. Melanija se ne razlikuje od bilo koje druge žene. Optuživanje njenog muža da ju je prevario ne samo jednom već dvaput je izuzetno uznemirujuće", rekao je izvor za strane medije.

Tramp je u ponedjeljak letio za Njujork, dok njegova supruga navodno nije bila s njim u avionu. Umjesto Melanije, bivšem predsjedniku pridružio se niz pomoćnika u kampanji, uključujući njegovog sina Erika Trampa, dugogodišnjeg pomoćnika za komunikacije Džejsona Milera, bivšeg pomoćnika Bijele kuće Dana Skavina i Borisa Epstajna, koji je bio u timu advokata koji su pokrenuli lažni pravni pokušaj da se ponište rezultati iz 2020.

Tramp i Melanija navodno čak i žive odvojeno, a izvještaji sugerišu da Melanija živi u Mar-a-Lagu, gdje je fokusirana na vaspitanje njihovog sedamnaestogodišnjeg sina Barona.