Uragan Ijan

Reportera udarila grana: "Možemo razgovarati u studiju"

  • 29.09.2022. 08:08

Uragan Ian stigao je do obale američke savezne države Floride, a stanovnici zapadne obale ispraznili su police s namirnicama, zatrpali prozore daskama i evakuišu se u skloništa. Vremenski uslovi su ekstremni, a američki meteorolog Jim Cantore (58) bio je na terenu i uživo prenosio stanje. U meteorologa The Weather Channela se u jednom trenutku zabila ogromna grana, ali on nije u potpunosti izgubio ravnotežu.

Nakon toga je uspio dohvatiti saobraćajni znak za koji se držao tokom ogromnog naleta vjetra. Nakon što su kolege iz studija vidjeli situaciju, zamolili su ga da se vrati u studio s obzirom na dramatičnu situaciju. 

"Jim, vrati se, možemo razgovarati u studiju", rekao je kolega. 

Uragan Ian službeno je stigao do kopna, objavio je Nacionalni centar za uragane. Oko uragana je stiglo do otoka North Captiva, zapadno od Fort Myersa na jugu Floride. Predviđa se da će uragan četvrte kategorije biti jedna od najrazornijih oluja koje su pogodile Floridu, s vjetrovima koji duvaju brzinom i do 250 kilometara na sat, prenosi Index.


Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.