ATV

Čikago

Roditelji, dvoje djece i tri psa pronađeni ubijeni

  • Izvor: Agencije
  • 19.09.2023. 21:11

Američka policija je u kući na području Čikaga pronašla tijela roditelja i dvoje djece.

U nedjelju, 17. septembra naveče, član porodice alarmirao je policiju i zatražio da provjere situaciju s porodicom jer se jedna od žrtava tog dana nije pojavila na poslu, rekao je Kris Burn, zamjenik načelnika policijske uprave Romeovil.

"Ne vjerujemo da je počinilac trenutno među žrtvama. Ne radi se o ubistvu i samoubistvu. U kući smo pronašli tri psa, takođe ubijena", kazao je juče, 18. septembra, Burn tokom konferencije za novinare, prenosi "NBC Njuz".


Grom ubio muškarca i ženu, prolaznik slučajno sve snimio

Grom ubio muškarca i ženu, prolaznik slučajno sve snimio

"Roditelji su identifikovani kao Alberto Rolon i Zoralda Bartolomei. Zasad nije poznato jesu li bili vjenčani, ali radi se o roditeljima dvoje upucane djece. Poznat je i identitet maloljetnika, ali zbog osjetljive prirode istrage ne možemo objaviti njihovu dob i pol", dodao je Burn.

"Jedna od žrtava u nedjelju u šest ujutro nije se pojavila na poslu i nije odgovarala na telefonske pozive tokom dana, zbog čega su se zabrinuli članovi porodice", rekla je policija.


Pojavio se snimak ubistva navijača na tribinama

Pojavio se snimak ubistva navijača na tribinama

Tijela su otkrivena u nedjelju naveče. Detektivi smatraju da je do pucnjave došlo između 21 sat u subotu i pet ujutro u nedjelju.

Za sada nije poznat motiv.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: