Leonid Slucki

Rusija je spremna ako Amerika rasporedi snage u Ukrajini  

  • 18.06.2019. 22:44

Rusija će biti spremna u slučaju da Amerika donese odluku da svoje snage rasporedi u Ukrajini, izjavio je šef komiteta za međunarodne odnose ruske Državne dume Leonid Slucki.

On je podsjetio na činjenicu da su određeni američki zvaničnici htjeli to da učine još dok je na čelu Ukrajine bio Petro Porošenko, ali da se to nije dogodilo.

„Ako hoćete moju ličnu ekstrapolaciju, malo je vjerovatno da će se to dogoditi. Ali nije isključeno da će to pokušati“ rekao je Slucki.

On je ukazao i na činjenicu da se ruske oružane snage nalaze u najvišoj do sada fazi borbene gotovosti i da su spremne da odgovore na bilo koje prijetnje.

„Spremni smo da nijedna dlaka ne fali sa glave nijednom građaninu Ruske Federacije“, zaključio je.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.