Silovao tinejdžerku - Osuđeni Srbin šokirao u sudnici: Uživam kad me se drugi plaše

  • 17.03.2021. 12:57

A. L. (41), poreklom iz Srbije, koji je uhapšen u Beču zbog sumnje da je prije tri godine silovao tinejdžerku (18), osuđen je na 10 godina zatvora, a njegova odbrana i ponašanje zaprepastili su sve prisutne u sudnici!

Kako prenosi austrijski Kosmo, A. L. se tokom suđenja ponašao osiono i bio je prilično nervozan, a šokirao je izjavom "da mu je sve jedno na koliko će godina biti osuđen, kao i da uživa kada ga se drugi plaše".

- Da li ćete me osuditi na dvije ili 22 godine nije me briga! - rekao je A. L., okrenuo se ka svom advokatu i povikao:

- A tebe, muka mi je kada te vidim! Šta ti uopšte radiš ovdje, ne treba mi tvoja pomoć. Želim da se što prije vratim u svoju ćeliju da mogu da nastavim da treniram i gledam seriju.

Tokom suđenja se moglo čuti da A. L., osim dosijea u Srbiji, ima dosije i u Njemačkoj, gdje ja navodno bio makro.

- Policiji je poznat po tome što je malteretirao na desetine žena - navode austrijski mediji.

Forenzički psihijatar na sudu je objasnila da optuženi ima teški kombinovani poremjećaj ličnosti , "zlonamjerni narcizam" i "neizlječivi seksualni sadizam", zbog čega se može reći da je izuzetno opasan, prenose austrijski mediji. Oni su podsjetili da je ovaj čovjek, koji ima i državljanstvo Srbije, uhapšen 2018. godine zbog sumnje da je silovao tinejdžerku nedaleko od podzemne željezničke stanice.

- Bilo je oko četiri sata ujutru kada sam se vraćala kući iz podzemne željeznice i primjetila sam da me prati nepoznati čovjek. Zgrabio me je s leđa i rekao da ćutim, jer ima nož kod sebe, odvukao me je među zgrade. Ponudila sam mu posljednjih 50 evra da me pusti. Novac nije prihvatio i nakon toga me je silovao - rekla je na sudu vidno uznemirena žrtva i dodala da je napadač potom pobjegao.

Policija je do A. L. došla zahvaljujući trgaovima DNK koje je ostavio na odjeći i tijelu nesrećne devojke.

- Kada je uhapšen utvrđeno je da je riječ o okorjelom prestupniku koji je samo dva mjeseca prije silovanja izašao iz zatvora. O tome svjedoči i njegov odgovor na pitanje sudije da li se protiv njega vodi još neki krivični postupak. "Uf, prestao sam da brojim! Sa 14 godina sam prvi put ležao u maloljetničkom zatvoru. Rođen sam u Srbiji, ali sam od 14 do 35 godine bio po zatvorima!". Austrijski OE24 prenosi i da se osuđeni A. L. navodno hvalio da je u Srbiji sa 14 godina počinio dva ubistva, za koja nije ni odgovarao jer je bio maloljetan.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска