Послала слику

Скандал на суђењу за старатељство: Судија се набацивала мајци, па се повукла!

  • Извор: Телеграф
  • 04.02.2024. 16:52

Судија у Бронксу изненада је себе "скинула са случаја" старатељства над дјецом након што ју је мајка дјетета јавно оптужила да јој се набацивала преко апликације за свингере.

Судија Синтија Лопез (47) објавила је да се повлачи током кратке теле-конференције са адвокатом родитеља.

Шокантан преокрет догађаја збио се прошле недјеље, тврди мајка, када јој се жена по имену Синтија обратила преко "водеће апликације за слободне самце".

"ДЈ", наводно је написала у поруци нешто прије 8 ујутро 24. јануара, користећи жаргон за добро јутро. "Ја сам Синтија. Како си?"

Мајка, која се у апликацији зове "Чајна", али се представља правом фотографијом, доставила је "Посту" принтскрин наводне поруке, заједно са наводним профилом судије. На профилу се види особа тамне косе, како позира прекрштених ногу, оскудно обучена, пише "НY пост".

На профилу стоји да је Синтија бисексуалка, те да има мушког партнера потписаног као "Ант" (мрав). На профилу је навела какви су јој афинитети.

"Ми смо пар и тражимо врућу забаву са другим паровима и слободним дамама", написала је она. "Волимо крупне дјевојке исто колико волимо ситне дјевојке! На крају крајева, све је у личности. Момци треба да буду здепасти, а ја више волим да су донекле обдарени".

Мајка дјетета се није устезала да одговори.

"Куч**, знаш ко сам ја", написала је.

Судија ју је утом блокирала, али не прије него што је сачувала доказ.

"Планирам да уложим жалбу", додаје мајка дјетета и оцјењује је судија Лопез намјерно успоравала случај старатељства, како би је завела.

"Само је хтјела да ме види. Било је ту неке привлачности и то ме узнемирава. Борила сам се за своју дјецу двије године, а ви ми задајете муке због неке сексуалне привлачности", рекла је она за "Пост".

Саутерленд је своје примједбе изнијела у јавност у видео снимку на ТикТок-у и платформи Икс (X), два дана након што је наводно примила прву поруку. А објава је убрзо стигла до надлежних, који то нису хтјели да коментаришу за медије.

Прве проблеме са законом мајка је имала у јуну 2021. године, када је била ухапшена.

Дјеца су јој одузета у фебруару 2022. и у том се нашла пред судијом Лопез.

Иначе, мајка двоје малољетне дјеце наводно се девет пута удавала. Три пута је проглашена кривом за напад између 2015. и 2017.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином