Rusija

Skandal: Zamjenica načelnika se dira i ispija kafe u kancelariji

  • Извор: Агенције
  • 08.08.2023. 20:18

Ekaterina Smirnova, zamjenica načelnika Odjeljenja za pripremu, održavanje i kontrolu projektne i procjenske dokumentacije jednog autonomnog ruskog okruga u Zapadnom Sibiru, uspjela je samu sebe uvaliti u gadne neprilike jer joj je palo na pamet da objavi skandalozan video iz svoje kancelarije.

Naime, Smirnovoj se učinilo zgodnim predstaviti se kao “ispijačica kafa” i djevojka koja se neprimjereno mazi na radnom mjestu, pa je javnost pozvala da je nadležni hitno otpuste zbog nedoličnog ponašanja, piše portal "Life".

“Ja u svojoj ružičastoj kancelariji kao šef odjeljenja pripremam dokumentaciju i razmatram popravke vaših puteva, semafora, gasovoda i drugih gradskih objekata”, potpisala je Smirnova skandalozan snimak koji je toliko uznemirio lokalno stanovništvo da je hitno morao reagovati i gradonačelnik Pjt-Jaka Aleksander Morozov.

Ide na komisiju

Morozov je obećao da će s djevojkom porazgovarati i upozoriti je na ponašanje, a Smirnova je istovremeno pozvana i na sastanak službene komisije na kojoj će 8. avgusta vjerovatno biti postavljeno pitanje njene smjene.


Jeziva smrt pred očima djece: Ženu ubio propeler

Jeziva smrt pred očima djece: Ženu ubio propeler

U međuvremenu je rečeno da je otišla u policiju da da izjavu zbog maltretiranja na društvenim mrežama.

“Ja sam jedini zaposlenik u odjeljenju koji radi puni opseg posla za četiri osobe i kući odlazim mnogo kasnije od ostalih normalnih ljudi. Nisam htjela zabušavati. Vozim se istim putevima i hodam istim ulicama kao i svi drugi te sanjam da će naš grad napredovati. Radim! Naporno radim”, rekla je Smirnova, prenosi "Net.hr".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: