ATV

Zaporožje

Snimljen atentat na proruskog funkcionera: Raznesen mu auto

 • Izvor: Kurir
 • 24.08.2022. 16:23

Ukrajinski državljanin koji je radio za proruskoj administraciji u Zaporoškoj oblasti danas je poginuo u eksploziji automobila, nekoliko dana nakon što je kćerka istaknutog ruskog filozofa Aleksandra Dugina poginula na sličan način tokom vikenda.

Ivan Suško, 40-godišnji otac jednog djeteta, poginuo je jutros kada je bomba eksplodirala ispod njegovog sjedišta, pokazuju navodni potresni snimci sa nadzornih kamera.

Slike automobila snimljene nakon eksplozije pokazuju ''zgužvana'' vrata na vozačevoj strani sa razbijenim prozorima i krhotinama razbacanim po ulici.

Vozio dijete u vrtić?

Suško prema izvještajima je vozio svoju kćerku u vrtić u trenutku eksplozije.

Dijete, po svemu sudeći nije zadobilo povrede opasne po život, ali to još uvijek nije potvrđeno.

Suško je postavljen za šefa "vojno-civilne uprave" Mihailovke od strane ruskih snaga u maju, u regiji gdje je najveća evropska nuklearna elektrana pod opsadom.

Rogov, koji je lojalan Putinu, rekao je da su napad izveli "saboteri" u regionu i obećao da će ih pronaći, tvrdeći da Ukrajina napada zvaničnike koje podržava Rusija i koji "pomažu poboljšanju života običnih ljudi", prenosi "Kurir.rs".

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.