Јавио се са границе

Шок у породици: Мајка спремала сахрану за убијеног сина, он је назвао!

  • 22.10.2023. 19:30

Мајка која је вјеровала да оплакује убијеног сина у Ла Ентради у Хондурасу била је шокирана кад ју је позвао током бдења које је организовано за њега.

Породица је данима вјеровала да је Осман Адонај Урбина (17) брутално убијен.

Тијело тинејџера пронађено је 15. октобра у родном граду. Лице му је било унакажено вишеструким прострелним ранама главе, а породица га је идентификовала на основу ожиљка од опекотине на руци. Полиција је потом предала тијело породици која је хтјела да одржи бдење у својој кући.

Општи хаос током лова: Мушкарац упуцан у око, други ранио сам себе из пушке!

Општи хаос током лова: Мушкарац упуцан у око, други ранио сам себе из пушке!

Тада се догађа незамисливо! Током бдења Урбина, који је требало да буде у сандуку, позвао је мајку Вилму Фуентес путем видеа позива.

Испоставило се да је тинејџер напустио државу три недјеље раније и покушао да оде у САД. Наводно је назвао своју мајку с гватемалско-мексичке границе и рекао:– Овдје сам на граници! Жив сам. Нисам мртав – рекао је.

Након тога позвали су полицију како би разјаснили ситуацију. 

Испоставило се како тијело припада несталом Џинију Сармијенту (15). Обавијештена је дечакова породица која је потврдила да је то њихов син.

– Истина је да изгледају слично. Очистили смо и оплакали тијело, али то није био мој син. Били смо у шоку – рекла је Фуентес.

Нови радар лови бахате возаче у Српској: Познато када почиње

Нови радар лови бахате возаче у Српској: Познато када почиње

Породица једне старије жене из Еквадора, подсјетимо, такође је била запрепашћена кад су неколико сати прије сахране открили да је ипак жива, преноси Kурир.

Бела Монтоја (76) из Бабахоја проглашена је мртвом, међутим, неколико сати прије сахране, рођаци који су хтјели да је пресвуку, примјетили су да старица тешко дише у ковчегу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм