Njemački kancelar

Šolc objavio fotografiju nakon povrede: Odlučio da se našali

  • Извор: Агенције
  • 04.09.2023. 13:57

Njemački kancelar Olaf Šolc lakše je povrijeđen tokom trčanja a sada je objavio i fotografiju kako izgleda nakon incidenta.

Na fotografiji Šolc je pozirao u bijeloj košulji i sakou a ono što je privuklo najviše pažnje jeste povez preko oka koji nosi Šolc.

Na jednoj strani lica, u području oko očiju, vide se manje ogrebotine.

Šolc je uz fotografiju objavio i šaljiv opis.

"Ko ima štetu... Zanimaju me memeovi. Hvala na lijepim željama, izgleda gore nego što jeste", napisao je Šolc.

Kako su javili njemački mediji, njemački kancelar Olaf Šolc povrijedio se tokom trčanja kada je zapeo te nije uspio da se dočeka lijepo nego je pao na lice.

Tokom vikenda, Šolc je zbog povrede otkazao sve svoje političke obaveze a kako su rekli njegovi saradnici raspored koji je planiran za ovu sedmicu je nepromijenjen.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)