Тес Сиди

Шпанска политичарка коментарисала покушај пољупца Грлић Радмана: Насилно и сексистички

  • Извор: Кликс
  • 05.11.2023. 12:46

Неугодна ситуација на политичком скупу у Берлину, а у којој су главне улоге имали хрватски министар спољних послова Гордан Грлић Радман и министар спољних послова Њемачке Аналена Бербок и даље изазива велику пажњу медија, али и бројних политичара.

Видеоснимак у којем министар спољних послова Хрватске покушава пољубити шефицу њемачке дипломатије током заједничког фотографисања и даље је популаран на друштвеним мрежама.

Међу онима који су подијелили видео је и посланик у Конгресу Шпаније Тес Сиди која је изразила огорченост понашањем званичника Хрватске.

"Без ријечи сам. Неподношљиво, насилно и сексистички", написала је Тес Сиди.

Блам хрватског шефа дипломатије - Покушао пољубити министарку из Њемачке, она се измакла

Блам хрватског шефа дипломатије - Покушао пољубити министарку из Њемачке, она се измакла

Нешто раније, поводом цијеле ситуације огласио се и Гордан Глић Радман који је изјавио како се колеге увијек срдачно поздрављају.

"Док нисам видио ни ја нисам био свјестан. Неспретни тренутак, али у принципу као колегице и колеге ми се увијек срдачно поздравимо. Ако је то некоме засметало или ако је неко нашао нешто лоше у томе, онда извињење", казао је Грлић Радман.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм