Саопштење

Спријечен терористички напад у Јерусалиму

  • Извор: Агенције
  • 04.04.2024. 14:12

Израелска полиција и Генерална служба безбједности Израела спријечиле су терористичке нападе које су планирали да изврше чланови "Исламске државе" на полицијску станицу и фудбалски стадион у Јерусалиму, наводи се у саопштењу објављеном на налогу полиције на друштвеној платформи "Ик

"Централна окружна јединица у Јерусалиму и Генерална служба безбједности спријечиле су терористички напад присталица `Исламске државе` на полицијску станицу и стадион `Теди`. Ухапшена су тројица терориста", наведено је у објави.

Према наводима из полиције, нападачи су планирали да поставе експлозивну направу близу стадиона. Након што је план пропао, терористи су одлучили да изврше оружани напад на истој локацији, пише Тас.

Полиција је прецизирала да су организатори убиједили нападаче да прво отпутују у Африку, а затим у Сирију и Ирак на обуку, како би организовали терористичке активности у Израелу и другим земљама.

Током операције приведено је четворо људи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм