Тијело било у фази распадања

Србин искасапљен у стану у Бечу!

  • 22.04.2024. 18:03

Србин (27) нађен је мртав и искасапљен у једном стану у центру Беча, пишу медији у Аустрији.

Поводом овога огласила се и портпарол тамошње полиције Барбара Гас, која је истакла да је очигледно да се ради о мафијашком убиству.

- Ријеч је о двадесетседмогодишњем мушкарцу српског поријекла, с обзиром на околности у којима је пронађен леш, ради се највјероватније о организованом криминалу- истакла је она, пишу тамошњи портали, а преноси Информер.

Подсјетимо леш мушкарца је био у фази распадања, а претпоставља се да је мјесецима био у стану.

Иначе, у стану гдје је искасапљен Србин, пронађена је комплетна опрема за касапљење и чишћење, али и документа тројице Срба. Још тада, бечки истражитељи су сумњали да иза овог суровог злочина стоји балканска мафија.

Полиција у разговору са комшијама није успјела да добије више информација, с обзиром на то да жртву нико није виђао у згради, а према ријечима истражитеља, леш је пронађен у поодмаклој фази распадања, па се претпоставља да се ту налазило чак и мјесецима прије открића.

- Могуће да је леш у стану био недјељама ту, можда чак и мјесецима. У сваком случају, никад нисам видио убијеног, али запазио сам да му је на вратима увијек стајала окачена нека порука - испричао је тада комшија С.Р. за бечке медије, иначе Србин који живи у згради гдје се догодио злочин.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм