Vanesa Brajant

Supruga Kobi Brajanta ne može rečenicu da završi od suza

 • 29.01.2020. 09:33

Svijet sporta u šoku je nakon objave da je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobi Brajant poginuo u nedjelju u padu helikoptera u Kalabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. 

S Brajantom je bila i njegova 13-godišnja kći Džijana Marija-Onore, a poginulo je svih devet osoba koje su se nalazile u helikopteru. 

Brajantovi su s još sedmero ljudi putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Džijana trebala nastupiti.

Kobi je za sobom ostavio suprugu Vanesu i još troje djece Nataliju, Bjanku i Kapri. Prema izvorima "Daily Maila", njegova supruga u potpunosti je shrvana zbog smrti kćerke i supruga, ali nastoji ostati što jača kako bi pružila barem nekakvu utjehu svojoj ostaloj djeci koja su iznenada ostala bez oca i sestre.

NBA legenda i Vanesa u braku su od 2001., on je imao 22 godine, a ona svega 18. 

- Ovo je izuzetno teško i devastirajuće vrijeme za Vanesu i cijelu njihovu porodicu. Vanesa ne može dovršiti rečenicu, a da ne zaplače. Međutim, trudi se ostati pribrana kako bi pružila utjehu ostalim kćerkama. Sada je ona ta koja mora ostati snažna - rekao je neimenovani izvor za "Daily Mail".

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Народ прича (Р)

  '‘Народ прича (Р)и (Р)