Дон Бенит

Свештеник дању држао литургију, ноћу продавао вијагру

  • Извор: Агенције
  • 23.02.2024. 07:09

Свештеник из Дон Бенита и још један мушкарац ухапшени су у оквиру операције против продаје вијагре и других моћних афродизијачких супстанци.

Према изворима истраживања, овај парох, познат у општини са више од 37.000 становника и припадник парохије Сан Себастијан, уживао је велику популарност међу комшијама због блискости са грађанима и због другачијег начина обављања својих дужности.

У Дон Бениту има укупно шест парохијских свештеника и сада су све очи упрте у њега. Послије четири сата свједочења пред судијом, свештеник је пуштен уз оптужбу и мораће да се појави пред судом 1. и 15. у мјесецу. Међутим, његов партнер у злочину је задржан у привременом затвору без кауције.

Полиција заплијенила обиље стимулативног материјала

Хапшења су извршена у понедјељак у дому. Приликом претреса, агенти Цивилне гарде заплијенили су обиље стимулативног материјала спремног за продају, који је овај свештеник наводно дијелио својој клијентели. Истраге су почеле прије неколико мјесеци, када је Цивилна гарда сазнала за ове наводне продаје супстанци од стране свештеника и другог човјека.

Дневни хороскоп за 23. фебруар

Дневни хороскоп за 23. фебруар

Након одговарајућег праћења, агенти су провјеравали кретање људи који су долазили у ову кућу са намјером да нередовно купују производе. Ухапшени су првобитно били оптужени за кривично дјело трговине супстанцама штетним по здравље ван правног круга.

Владин делегат у Екстремадури Хосе Луис Кинтана само је потврдио да је Цивилна гарда ухапсила двије особе, али није желио да износи више детаља јер је истрага тренутно отворена.

Пратите нас и путем Вибера