Ужас

Свештеника пронашли с одсјеченим полним органом, за све крива животиња

  • Извор: Агенције
  • 04.01.2024. 17:22

Један локални свештеник у Чешкој пронађен је с одсјеченим полним органом, а за све је наводно крива једна сићушна животиња.

Наиме, свештеник је наводно себи одсјекао п**ис након што је, по свему судећи, упао у психотично стање након угриза крпеља.

Да с несретним свештеником нешто није у реду откривено је прошле сриједе након што се није појавио на договореном састанку, а када је начелник села позвао хитне службе да провјере шта се догађа, пронађен је у жупном двору у локви крви на поду, преноси портал "Новинкy", чији новинар у наставку истиче како му је из више извора речено да је он себи одсјекао пе**с.


Пропао минималац од 1.000 КМ у ФБиХ, далеко мањи него у Српској

Пропао минималац од 1.000 КМ у ФБиХ, далеко мањи него у Српској

“Нажалост, свештеник се тренутно налази у болници без свијести, а љекари су утврдили оштећење централног нервног система изазваног вирусом. Због тих околности је немогуће сазнати шта се заправо догодило", изјавио је за тај портал Давид Хензл, генерални викар бискупије у Чешким Будејовицама.

Хензл је потврдио да је свештеник пронађен уз повреде интимних дијелова тијела, али је притом нагласио да су према његовим сазнањима размјере повреде ипак нешто блаже природе.

Новинару портала неколико је љекара потврдило како постоји могућност да је свештеник претрпио акутни менингитис или енцефалитис, који у појединим случајевима заиста може довести до психотичног стања.

Полиција је искључила било какву могућност да је неко други свештенику нанио повреде те је потврдила да "не истражује евентуалне незаконите радње".


Ово су све забране за Божићне празнике и Дан Републике

Ово су све забране за Божићне празнике и Дан Републике

Жупљане је догађај шокирао.

"Сви га овдје јако волимо и дуго година живи уз нас. Његове мисе су врло популарне, вјерници га долазе послушати са свих страна", казали су новинару портала "Блеск".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.