Sanna Marin

Svi pričaju o premijerki Finske i onome što je radila u klubu

  • Извор: Радио Сарајево
  • 06.12.2021. 22:03

Finska premijerka Sanna Marin (36) viđena je kako do ranih jutarnjih sati pije pivo i pleše s prijateljima u noćnom klubu Butchers u Helsinkiju.

Očito nimalo opterećena pandemijom i novom varijantom koronavirusa, omikronom, oko koje se širom svijeta diže histerija, vani je ostala sve do 4 sata ujutro, prenosi Daily Mail.

Prije toga premijerka je bila na večeri u restoranu Grotesk, a poslije se sa suprugom Markusom Räikkönenom i njihovim prijateljima nastavila družiti u spomenutom klubu, izvještavaju lokalne novine Seiska.

"Sjedila je s prijateljima i činilo se kako se svi dobro zabavljaju. Ali, bilo je očigledno da su Sannu ipak malo uznemirili ljudi koji su buljili u nju. Na kraju večeri društvo je okružilo premijerku, valjda kako bi se osjećala ležernije u klubu", prepričao je jedan od gostiju, piše Jutarnji

Inače, u Finskoj je zasad detektovan samo jedan slučaj zaraze omikronom, a zemlja se i inače može pohvaliti jednom od najnižih stopa infekcije COVID-19 u Evropi. U subotu su imali 1.277 novih slučajeva zaraze, dok je, primjera radi, u Njemačkoj taj broj iznosio čak 56.739.

Finska je prošle sedmice najavila kako će se protiv COVID-19 morati vakcinisati svi u zdravstvenom i socijalnom sistemu. Vlada takođe insistira na pojačanom testiranju, a preporučuje se i rad na daljinu gdje god je to moguće. Osim toga, zahtijeva se da svi putnici koji dolaze u zemlju imaju COVID-19 certifikat koji pokazuje da su vakcinisani, a oni bez njega moraće se testirati na taj virus.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)