Misisipi

Tete iz vrtića koje su brutalno plašile djecu privedene i optužene za zlostavljanje

  • Извор: Кликс
  • 21.10.2022. 17:59

Radnice vrtića u Misisipiju koje su brutalno isprepadale djecu noseći na sebi maske iz horor filma "Vrisak", privedene su i optužene za zlostavljanje djece.

Naime, nedavno se na internetu pojavio bizarni snimak iz vrtića Lil' Blessings Child Care & Learning Center u Hamiltonu, koji prikazuje kako su odgojne tete u vrtiću pokušale na svoj način "naučiti pameti" nestašne mališane.

Na lica su stavile maske iz filma "Vrisak" i takve prilazile djeci. U jednom trenutku teta s maskomse unosi u lice jednom dječaku i viče: "Jesi li bio zločest? Hoćeš li da te izvedem van?".

Uznemirujući snimak se za kratko vrijeme proširio internetom, dok su prestravljena djeca vrištala u suzama, a neka od njih histerično dozivala mamu.

Incident je izašao u javnost, te su tete dobile otkaz, a strani mediji javljaju i kako su sada privedene te se terete za zlostavljanje djece.


Naime, snimak je potaknuo Državno ministarstvo zdravstva i Kancelariju šerifa okruga Monroe da pokrenu istragu koja je završila optuživanjem pet ženskih osoba.

Riječ je o Sierri McCandless, Oci-Anni Kilburn, Jennifer Newman i Shyenne Shelton, koje su optužene po tri tačke za zlostavljanje djece. Tu je i Traci Hutson, koja se suočava s prekršajnim prijavama zbog neprijavljivanja zlostavljanja i lakšeg napada na maloljetnicu.

Vlasnica vrtića Sheila Sanders je, nakon što je otpustila radnice, izjavila da ne opravdava ovakvo nešto niti bi to ikada učinila.

(Klix)

Тагови: