Holandska policija saopštila

Tragičan kraj potrage - Pronađeno tijelo dječaka (4)

  • 18.01.2022. 10:01

Tijelo četvorogodišnjeg dječaka iz Belgije, koji je nestao prošle sedmice, pronađeno je u Holandiji, saopštila je holandska policija.

Policija je nekoliko časova prije pronalaska tijela saopštila da je otet dječak Dina Verbekmoes.

Njegov nestanak prijavila je porodica, nakon što ga bejbisiterka nije dovela do kuće njegovog djeda i bake. Holandska policija saopštila je da je u vezi sa slučajem priveden Belgijanac star 34 godine.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni, koji je identifikovan u Holandiji kao Dejv de K., uhapšen u gradu Merkerku, na oko 120 kilometara sjeveroistočno od mjesta na kojem je pronađeno tijelo dječaka, javio je BBC.

Tužilaštvo Belgije ističe da je osumnjičeni ranije proveo u zatvoru 10 godina zbog zlostavljanja dvogodišnjeg dječaka koji je kasnije preminuo.

Osumnjičeni je iz zatvora izašao u decembru 2018. godine. Dejv de K. viđen je sa dječakom u srijedu, 12. januara, u belgijskom gradu Sint Niklas, blizu Antverpa.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.